Noutati despre alun


Importanta tuburilor Shelter.

Obiectul nostru este sa facem mai usoara munca colaboratorilor nostri prin imbunatatirea calitatii plantatiilor si sa reducem costurile de crestere si intretinere a acestora. Tuburile pentru protectia plantelor contribuie la o mai buna dezvoltare a puietilor, prin crearea unui microclimat in interiorul tubului, care mareste rata de crestere si dezvoltare cu inca 60%. Deasemenea ii protejeaza impotriva animalelor daunatoare ( capre, oi, caprioare, iepuri ). Caracteristicile unice a tuburilor ofera conditii optime de dezvoltare prin efectul de microclimat care se creeaza in interiorul tubului de protectie, chiar si in cazul frigul de lunga durata planta este protejata de inghet. Caracteristicile acestui microclimat sunt pronuntate datorita culorii modificate a tubului, a peretelui dublu si a profilului de transmisie a luminii.

Realizarea plantatiilor la cheie  culturi de aluni.

Aducem la cunostiinta celor interesati ca specialistii companiei noastre realizeaza plantatii de aluni la cheie. Detaliile referitoare la realizare le vom stabili cu clientul in momentul semnari contractului.

Puietii se pot livra in ghiveci, astfel se pot planta pe tot parcursul anului. Puietii au varsta de 2 - 2,5 ani.


Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.comGenerated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.comPersoane de contact si asistenta
')>

Distribuie pe FaceBook!

Asistenta tehnice de specialitate
Click aici
Click aici
Nume Prenume: Nuti Lazar
functia: economist
e-mail : nuti@iltartufoalba.ro
tel: 0724095743
Nume prenume: George Jorj
functia: tehnic specialist
e-mail george@iltartufoalba.ro
tel: 0726255503
Detalii pentru comenzi,
produse cu trufe,retete
culinare pe baza de trufe:
Nume prenume: Dan Nicoleta
e-mail: dannicoleta.trufe@yahoo.com
Tel: 0726255504

Reprezentant vanzari pentru Bulgaria:

Nume prenume : Simon Nicoleta

Tel.:  00359876900372
kunti2009@yahoo.com