Retetele Noastre ...

GUSTARI:

Bruschete cu crema de trufe negre
Ingrediente
-paine
-ulei cu trufe
-crema de trufe negre
Preparare
Puneti feliile de paine la prajit. Simultan incalziti la foc mic crema de trufe negre.
Dupa ce sa prajit painea puneti pe felii putin ulei de trufe negre sau albe si intindeti cu o lingura crema de trufe incalzita. Optional puteti rade deasupra si trufe proaspete. Se servesc caldute.

Bruschete cu crema de ficat cu trufe
Ingrediente
-paine
-crema de ficat cu trufe
-ulei cu trufe
Preparare
Puneti feliile de paine la prajit. Intr-o tigaie la foc mic incalziti crema de ficat cu trufe. Peste feliile de paine prajita puneti putin ulei de trufe albe sau negre apoi cu o lingura intindeti deasupra crema de ficat cu trufe incalzita. Pentru mai multa savoare radeti si trufe proaspete deasupra.

Crostini cu miere
Ingrediente
-paine
-ulei cu trufe
-miere cu trufe
Preparare
Puneti feliile de paine la prajit. Dupa ce sau prajit adaugati deasupra putin ulei de trufe albe sau negre, apoi cu o lingura puneti mierea cu trufe. Optional radeti trufe proaspete deasupra.

FELUL  INTAI

Tagliatelle cu trufe macinate
Ingrediente
-tagliatelle
- trufe macinate
-ulei cu trufe sau unt cu trufe
-sare
Preparare
Puneti la foc o cratita cu apa in care adaugati sare dupa gust, cand apa incepe sa fiarba adaugati pastele.
Separat intr-o tigaie adaugati trufele macinate impreuna cu uleiul cu trufe sau unt cu trufe si lasati-le la incalzit. Cand pastele sunt aproape fierte adaugati-le peste sosul rezultat din tigaie si continuati cateva minute fierberea adaugand putina apa fiarta. Se servesc imediat cu putin parmezan ras deasupra.

Papardele cu sos de vanat cu trufe
Ingrediente
-papardele
-sos de vanat cu trufe
-ulei cu trufe sau unt cu trufe
-sare
Preparare
Puneti la foc o cratita cu apa in care adaugati sare dupa gust, cand apa incepe sa fiarba adaugati pastele.
Separat intr-o tigaie adaugati sosul de vanat cu trufe  impreuna cu uleiul cu trufe sau unt cu trufe si lasati-le la incalzit. Cand pastele sunt aproape fierte adaugati-le peste sosul rezultat din tigaie si continuati cateva minute fierberea adaugand putina apa fiarta. Se servesc imediat cu putin parmezan ras deasupra.
FELUL DOI

Piept de pui cu trufe
Ingrediente
-piept de pui
-faina
-unt cu trufe
-trufe macinate
-ulei cu trufe
-smantana
-sare cu aroma de trufe
Preparare
Taiati pieptul de pui feli subtiri apoi treceti-l prin faina.
Incalziti intr-o tigaie unt cu trufe apoi puneti feliile din piept de pui si gatiti-le.
Dupa ce sau gatit adaugati 1-2 linguri de trufe negre macinate  smantana pentru a rezulta un sos mai lichid apoi adaugati ulei cu trufe negre sau albe sau unt cu trufe si sare dupa gust. Lasati-l la gatit pentru cateva minute la foc mic. Se serveste cald.

Medalioni de filet de porc cu crema de trufe negre
Ingrediente
-filet de porc
-unt cu trufe
-crema de trufe negre
-smantana
-sare cu aroma de trufe
Preparare
Taiati filetul de 1 cm grosime apoi apasati-l cu o greutate pana se aplatizeaza.
Intr-o tigaie incalziti unt cu trufe si puneti medalioanele de filet la gatit. Cand sunt aproape gata adaugati crema de trufe negre sau albe si  smantana pentru a deveni un sos lichid sare dupa gust si continuati sa il gatiti pentru cateva minute. Se serveste cald.

Filet de vitel cu crema de trufe
Ingrediente
-filet de vitel
-ulei de trufe sau unt cu trufe
-sare cu aroma de trufe
-crema de trufe
-smantana
Preparare
Se incinge gratarul apoi se pune filetul de vitel pe gratar.
Separat intr-o tigaie se pune la incalzit ulei cu trufe negre sau albe sau unt cu trufe, crema de trufe si sare cu aroma de trufe dupa gust. Se incalzesc bine apoi se pune in sosul rezultat filetul gatit la gratar. Se lasa la foc mic cateva minute pentru a se patrunde de gust dupa care se serveste cald.
Optional pe toate preparatele se pot rade trufe proaspete pentru mai multa savoare.

Carpaccio cu trufe negre
Ingrediente
-muschi de vita
-trufe negre
-ulei cu trufe negre
-piper negru macinat
-sare cu aroma de trufe
Preparare
Amestecati intr-un castron uleiul cu piperul,  si sarea, cu o furculita. Dupa aceea treceti prin acest amestec lichid, pe ambele parti bucatile de carne taiate foarte subtiri si asezatile pe farfurie. Adaugati feliile de trufe negre, cu 1-2 ore inainte de a servi.


Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com



































Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.com



































Persoane de contact si asistenta
')>

Distribuie pe FaceBook!

Asistenta tehnice de specialitate
Click aici
Click aici
Click aici
Nume Prenume: Nuti Lazar
functia: economist
e-mail : nuti@iltartufoalba.ro
tel: 0724095743
Nume prenume: George Jorj
functia: tehnic specialist
e-mail george@iltartufoalba.ro
tel: 0726255503
Detalii pentru comenzi,
produse cu trufe,retete
culinare pe baza de trufe:
Nume prenume: Dan Nicoleta
e-mail: dannicoleta.trufe@yahoo.com
Tel: 0726255504

Reprezentant vanzari pentru Bulgaria:

Nume prenume : Simon Nicoleta

Tel.:  00359876900372
kunti2009@yahoo.com